Missie en Visie

Bij D- versmarkt zetten we alles op alles om onze klanten naar de hoogste toppen van culinair genot te brengen. Al onze producten voldoen aan de hoogste kwaliteits- en voedselveiligheidsnormen. Daarom is het onze missie om onze klanten ten diensten te zijn. Ons zeer uitgebreid assortiment en de overzichtelijke winkel is een troef om te komen winkelen, en dit samen met onze uitgebreide parking voor onze zaak.
Het geheim van ons succes zijn de ambachtelijke producten met de beste kwaliteit met de hoogste hygiënische normen en nauwkeurige controle. Onze klanten staan centraal, wij vinden het dus zeer belangrijk om een goede service aan te bieden. Wij luisteren graag naar uw wensen, en zoeken graag mee naar oplossingen voor uw wensen of problemen. Wij evalueren en vernieuwen ons assortiment continue. Door proactief mee te denken met u willen wij meer dan enkel een Versmarkt voor u betekenen.

Ontstaan

De zaak werd opgebouwd en was een fenomeen in de streek, maar door medische en familiale problemen werd beslist om de zaak te sluiten en is het een opportuniteit om met de medewerkers van vroeger de zaak verder te zetten op minimum de zelfde basis en indien we kunnen de kwaliteit en de service te verbeteren.


Keuken en werkplaats

Productontwikkeling

Omdat wij de markttrends op de voet volgen, zijn wij dagelijks bezig hoe we aan de hand van efficiënte innovaties kunnen inspelen op de marktevolutie. Daarom wordt onze professionele keuken en werkplaats gebruikt voor productontwikkeling. We brainstormen over nieuwe producten en wanneer we een concreet idee hebben gaan we het product testen, proeven en verfijnen.

Showcooking & Workshops

Innovatie en creativiteit zijn twee succesfactoren die vandaag de dag zeer belangrijk zijn. Onze professionele keuken wordt daarom ook gebruikt voor showcooking-events en workshops. Deze events zijn bedoeld om onze klanten te inspireren. Tijdens de workshops kokkerellen we gezellig samen om daarna te kunnen genieten van de lekkere recepten. Deze zijn één van onze nieuwe ideeën voor de toekomst zeker met speciale gelegenheden zoals. “vb. bbq periode en eindejaarsdagen.”